Vermicelli

Vermicelli is een heerlijk en veelzijdig gerecht dat je op veel verschillende manieren kunt bereiden. Het is een perfecte maaltijd voor een drukke dag, omdat het snel en gemakkelijk te bereiden is. In dit recept laten we je zien hoe je vermicelli kunt maken met een heerlijke saus van tomaten, uien, knoflook en kruiden. Het resultaat is een smaakvolle, voedzame maaltijd die je hele gezin zal waarderen.

Ingrediënten:

– 200 gram vermicelli
– 2 uien, fijngesneden
– 2 teentjes knoflook, fijngesneden
– 2 tomaten, in blokjes gesneden
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel komijnpoeder
– 1 theelepel kurkumapoeder
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Breng een pan met water aan de kook en voeg de vermicelli toe. Kook de vermicelli volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2. Verwarm de olijfolie in een grote koekenpan en voeg de uien en knoflook toe. Bak de uien en knoflook op middelhoog vuur gedurende 5 minuten, of totdat de uien zacht zijn.

3. Voeg de tomaten, paprikapoeder, komijnpoeder, kurkumapoeder, zout en peper toe en bak nog eens 5 minuten.

4. Voeg de gekookte vermicelli toe en roer alles goed door elkaar. Laat het geheel nog 5 minuten zachtjes koken.

5. Serveer de vermicelli meteen. Eet smakelijk!

Vermicelli

Geef een reactie

Schuiven naar boven