Pandan spekkoek

Pandan spekkoek is een heerlijke, traditionele Indonesische lekkernij die gemaakt wordt met pandanbladeren, kokosmelk en suiker. Het is een luchtige, zoete cake die een heerlijke smaak heeft. Deze pandan spekkoek is een perfecte traktatie voor elke gelegenheid.

Ingrediënten:

– 2 eetlepels pandan extract
– 2 eetlepels kokosmelk
– 2 eetlepels suiker
– 2 eetlepels bloem
– 2 eetlepels boter
– 2 eetlepels melk
– 2 eetlepels vanille extract

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.

2. Meng de pandan extract, kokosmelk, suiker, bloem, boter, melk en vanille extract in een kom.

3. Klop het mengsel met een mixer tot het een glad beslag is.

4. Vet een cakevorm in met boter en giet het beslag erin.

5. Bak de spekkoek in de oven gedurende 25-30 minuten.

6. Laat de spekkoek afkoelen en serveer.

Pandan spekkoek

Geef een reactie

Schuiven naar boven