Venkel oven jamie

Venkel oven jamie is een heerlijke, gezonde en eenvoudige manier om venkel te bereiden. Het is een gerecht dat je in een handomdraai kunt maken en dat je heerlijk kunt serveren als bijgerecht of als hoofdgerecht. Het is een gerecht dat je met verschillende ingrediënten kunt variëren, waardoor het een lekker en gezond alternatief is voor andere gerechten. In dit recept gebruiken we venkel, ui, knoflook, olijfolie, citroensap, peper en zout.

Ingrediënten:

– 2 grote venkelknollen, in plakjes gesneden

– 1 ui, in plakjes gesneden

– 2 teentjes knoflook, fijngehakt

– 2 eetlepels olijfolie

– 2 eetlepels citroensap

– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de plakjes venkel en ui in een ovenschaal.

3. Voeg de knoflook, olijfolie, citroensap, zout en peper toe en meng alles goed.

4. Zet de ovenschaal in de oven en bak de venkel gedurende 25-30 minuten.

5. Serveer de venkel oven jamie warm als bijgerecht of als hoofdgerecht.

Venkel oven jamie

Geef een reactie

Schuiven naar boven