Heilbotfilet

Heilbotfilet is een heerlijke vis die je op veel verschillende manieren kunt bereiden. In dit recept wordt de heilbotfilet gebakken in een kruidige marinade, wat resulteert in een smaakvolle maaltijd. De kruiden en specerijen geven de vis een heerlijke smaak en de knapperige korst maakt het helemaal af. Dit recept is eenvoudig te maken en is een geweldige manier om heilbotfilet te bereiden.

Ingrediënten:

– 4 heilbotfilets
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 eetlepel knoflookpoeder
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel komijnpoeder
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de heilbotfilets op een bakplaat en besprenkel met olijfolie.

3. Meng de knoflookpoeder, paprikapoeder, komijnpoeder, zout en peper in een kom en meng goed.

4. Bestrooi de heilbotfilets met de kruidenmengsel.

5. Bak de heilbotfilets in de oven gedurende 15-20 minuten, of totdat de vis gaar is.

6. Serveer de heilbotfilets met een salade of groenten.

Heilbotfilet

Geef een reactie

Schuiven naar boven