Venkel met kabeljauw

Venkel met kabeljauw is een heerlijk en gezond gerecht dat je gemakkelijk thuis kunt maken. Het is een perfecte combinatie van de zoete smaak van venkel en de zachte smaak van kabeljauw. Deze combinatie maakt het een heerlijke maaltijd die je hele gezin zal waarderen. Hieronder volgt het recept voor venkel met kabeljauw.

Ingrediënten:

– 2 kabeljauwfilets
– 2 venkelknollen, in plakjes gesneden
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 eetlepel citroensap
– 1 theelepel knoflookpoeder
– 1 theelepel gedroogde oregano
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de kabeljauwfilets in een ovenschaal en bestrooi met zout en peper.

3. Verdeel de plakjes venkel over de kabeljauwfilets.

4. Meng de olijfolie, citroensap, knoflookpoeder, oregano, zout en peper in een kom.

5. Giet de olie-citroenmengsel over de venkel en kabeljauw.

6. Bak de venkel met kabeljauw in de oven gedurende 20-25 minuten, of totdat de vis gaar is.

7. Serveer de venkel met kabeljauw met een salade of aardappelpuree.

Eet smakelijk!

Venkel met kabeljauw

Geef een reactie

Schuiven naar boven