Vegetarische wrap

Vegetarische wraps zijn een heerlijke en gezonde manier om een maaltijd te maken. Ze zijn gemakkelijk te maken en kunnen worden gevuld met allerlei verschillende ingrediënten. In dit recept maken we een vegetarische wrap met een lekkere combinatie van groenten, kaas en kruiden. Deze wrap is een perfecte lunch of avondmaaltijd voor iedereen die op zoek is naar een gezonde en smakelijke maaltijd.

Ingrediënten:

– 2 wraps
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 ui, gesnipperd
– 1 paprika, in blokjes
– 1 courgette, in plakjes
– 1 teentje knoflook, geperst
– 1 theelepel komijn
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1/2 theelepel zout
– 1/4 theelepel peper
– 100 gram geraspte kaas

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Verhit de olijfolie in een koekenpan en voeg de ui, paprika, courgette, knoflook, komijn, paprikapoeder, zout en peper toe. Bak de groenten op middelhoog vuur gedurende 5-7 minuten, of totdat de groenten zacht zijn.

3. Leg de wraps op een bakplaat en verdeel de groenten over de wraps. Bestrooi met de geraspte kaas.

4. Bak de wraps in de oven gedurende 10-12 minuten, of totdat de kaas gesmolten is en de wraps goudbruin zijn.

5. Serveer de wraps warm met een salade of andere bijgerechten.

Vegetarische wrap

Geef een reactie

Schuiven naar boven