Vegetarisch gnocchi

Vegetarisch gnocchi is een heerlijke maaltijd die je gemakkelijk thuis kunt maken. Het is een lekkere, gezonde en veelzijdige maaltijd die je kunt variëren met verschillende ingrediënten. In dit recept gebruiken we een combinatie van groenten, kaas en kruiden om een smaakvolle en voedzame maaltijd te creëren.

Ingrediënten:

– 500 gram gnocchi
– 2 teentjes knoflook, geperst
– 1 ui, gesnipperd
– 1 rode paprika, in blokjes
– 1 courgette, in blokjes
– 1 blik tomatenblokjes
– 100 gram geraspte kaas
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 theelepel oregano
– 1 theelepel basilicum
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Breng een pan met water aan de kook en voeg de gnocchi toe. Kook de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2. Verwarm de olijfolie in een grote koekenpan en voeg de knoflook, ui, paprika en courgette toe. Bak de groenten op middelhoog vuur gedurende 5 minuten.

3. Voeg de tomatenblokjes, oregano, basilicum, zout en peper toe en roer goed door. Laat het geheel nog 5 minuten zachtjes koken.

4. Voeg de gekookte gnocchi toe en roer goed door. Laat het geheel nog 5 minuten zachtjes koken.

5. Verdeel de gnocchi over 4 borden en bestrooi met de geraspte kaas. Serveer direct.

Vegetarisch gnocchi

Geef een reactie

Schuiven naar boven