Vegan wraps

Vegan wraps zijn een heerlijke en gezonde manier om een maaltijd te maken. Ze zijn gemakkelijk te maken en kunnen worden gevuld met allerlei verschillende ingrediënten. In dit recept maken we vegan wraps met een lekkere combinatie van groenten, kruiden en noten. De wraps zijn heerlijk als lunch of als avondmaaltijd.

Ingrediënten:

– 4 vegan wraps
– 2 tomaten, in plakjes gesneden
– 1 rode paprika, in dunne reepjes gesneden
– 1 komkommer, in dunne plakjes gesneden
– 1 ui, fijngehakt
– 1 teentje knoflook, fijngehakt
– 1/4 kopje olijfolie
– 1/4 kopje noten, gehakt
– 1 theelepel komijnpoeder
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel oreganopoeder
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de wraps op een bakplaat en bestrijk ze met olijfolie.

3. Verdeel de tomaten, paprika, komkommer, ui en knoflook over de wraps.

4. Bestrooi de wraps met de noten, komijnpoeder, paprikapoeder, oreganopoeder, zout en peper.

5. Bak de wraps in de oven gedurende 10-15 minuten, of totdat ze goudbruin en knapperig zijn.

6. Serveer de vegan wraps warm met een salade of andere groenten.

Vegan wraps

Geef een reactie

Schuiven naar boven