Vegan diner

Vegan diner is een gezond en lekker alternatief voor een traditioneel diner. Het is een geweldige manier om je lichaam te voeden met voedzame ingrediënten en het is ook nog eens goed voor het milieu. In dit recept zal ik je laten zien hoe je een heerlijk vegan diner kunt maken met een paar eenvoudige ingrediënten.

Ingrediënten:

– 2 uien, gesnipperd
– 2 teentjes knoflook, gehakt
– 2 rode paprika’s, in blokjes gesneden
– 2 courgettes, in plakjes gesneden
– 1 blikje tomatenpuree
– 1 blikje kidneybonen, uitgelekt
– 1 theelepel komijnpoeder
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel kurkuma
– 1 theelepel chilipoeder
– 1 eetlepel olijfolie
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de olijfolie in een grote pan op middelhoog vuur.

2. Voeg de ui en knoflook toe en bak tot de ui glazig is.

3. Voeg de paprika, courgette, tomatenpuree, kidneybonen, komijnpoeder, paprikapoeder, kurkuma en chilipoeder toe en roer goed om.

4. Breng het geheel aan de kook en laat het 10 minuten zachtjes koken.

5. Breng op smaak met zout en peper.

6. Serveer met rijst of quinoa.

Eet smakelijk!

Vegan diner

Geef een reactie

Schuiven naar boven