Vegan dessert

Vegan desserts zijn een lekkere en gezonde manier om je zoete tand te stillen. In dit recept maken we een heerlijk vegan dessert met banaan, kokos en chocolade. Het is een eenvoudig en snel te maken dessert dat iedereen zal smaken.

Ingrediënten:

– 2 bananen
– 2 eetlepels kokosrasp
– 2 eetlepels pure chocolade chips
– 2 eetlepels kokosolie

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.

2. Schil de bananen en snijd ze in plakjes.

3. Leg de plakjes banaan op een bakplaat en bestrooi ze met de kokosrasp.

4. Bak de bananen in de oven gedurende 10 minuten.

5. Haal de bananen uit de oven en laat ze afkoelen.

6. Verwarm de kokosolie in een pannetje op laag vuur.

7. Voeg de chocolade chips toe aan de kokosolie en roer totdat de chocolade is gesmolten.

8. Giet de gesmolten chocolade over de bananen en bestrooi met nog wat kokosrasp.

9. Laat het vegan dessert afkoelen en serveer.

Eet smakelijk!

Vegan dessert

Geef een reactie

Schuiven naar boven