Vega gnocchi

Vega gnocchi is een heerlijke, vegetarische maaltijd die je in een handomdraai kunt maken. Deze vega gnocchi is gemaakt met een basis van zoete aardappelen, bloem en een klein beetje olie. Het resultaat is een heerlijke, knapperige gnocchi die je kunt serveren met je favoriete saus. Hieronder volgt het recept voor vega gnocchi.

Ingrediënten:

– 2 grote zoete aardappelen

– 1 kopje bloem

– 1 eetlepel olijfolie

– 1 theelepel zout

– 1 theelepel peper

– 1 theelepel knoflookpoeder

– 1 theelepel gedroogde oregano

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Schil de zoete aardappelen en snijd ze in kleine stukjes.

3. Leg de zoete aardappelstukjes op een bakplaat en besprenkel ze met olijfolie.

4. Bak de zoete aardappelstukjes in de oven gedurende 20 minuten.

5. Haal de zoete aardappelstukjes uit de oven en laat ze afkoelen.

6. Doe de zoete aardappelstukjes in een grote kom en voeg de bloem, zout, peper, knoflookpoeder en oregano toe.

7. Kneed het deeg met je handen tot een soepel deeg.

8. Rol het deeg uit tot een dunne lap.

9. Snijd het deeg in kleine stukjes.

10. Kook de gnocchi in kokend water gedurende 3-4 minuten.

11. Haal de gnocchi uit het water en serveer met je favoriete saus.

Eet smakelijk!

Vega gnocchi

Geef een reactie

Schuiven naar boven