Varkenshiel

Varkenshiel is een heerlijk gerecht dat je met gemak thuis kunt maken. Het is een traditioneel gerecht uit de Franse keuken dat bestaat uit een stuk varkenshiel, uien, wortelen, knoflook, tijm, laurierblad, witte wijn en boter. Het is een heerlijk gerecht dat je met gemak thuis kunt maken. Hieronder volgt het recept.

Ingrediënten:

– 1 stuk varkenshiel
– 2 uien, gesnipperd
– 2 wortelen, in plakjes
– 2 teentjes knoflook, geperst
– 2 theelepels tijm
– 1 laurierblad
– 1/2 kopje witte wijn
– 2 eetlepels boter

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.

2. Leg het stuk varkenshiel in een ovenschaal en bestrooi het met zout en peper.

3. Verdeel de uien, wortelen, knoflook, tijm en laurierblad over de varkenshiel.

4. Giet de witte wijn over de varkenshiel en voeg de boter toe.

5. Dek de ovenschaal af met aluminiumfolie en zet het gerecht in de oven.

6. Laat het gerecht ongeveer 1,5 uur in de oven staan.

7. Haal de ovenschaal uit de oven en serveer het gerecht direct.

Eet smakelijk!

Varkenshiel

Geef een reactie

Schuiven naar boven