Varkenshaas

Varkenshaas is een heerlijk stuk vlees dat je op verschillende manieren kunt bereiden. In dit recept laten we je zien hoe je een sappige, smaakvolle varkenshaas kunt maken met een heerlijke saus. Het is een eenvoudig recept dat iedereen kan maken.

Ingrediënten:

– 2 varkenshaasjes
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 ui, fijngesneden
– 2 teentjes knoflook, fijngesneden
– 1/2 theelepel gedroogde tijm
– 1/2 theelepel gedroogde oregano
– 1/2 theelepel gedroogde basilicum
– 1/2 theelepel zout
– 1/4 theelepel peper
– 1/2 kopje witte wijn
– 1/2 kopje kippenbouillon
– 1/4 kopje olijfolie

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Verhit de olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur.

3. Voeg de ui en knoflook toe en bak tot de ui zacht is.

4. Voeg de tijm, oregano, basilicum, zout en peper toe en bak nog 1 minuut.

5. Voeg de witte wijn en kippenbouillon toe en breng aan de kook.

6. Voeg de olijfolie toe en laat het geheel 5 minuten koken.

7. Leg de varkenshaasjes in een ovenschaal en giet de saus erover.

8. Bak de varkenshaasjes in de oven gedurende 20-25 minuten, of totdat het vlees gaar is.

9. Serveer de varkenshaasjes met de saus en geniet ervan!

Varkenshaas

Geef een reactie

Schuiven naar boven