Varkenshaas met brie

Varkenshaas met brie is een heerlijk gerecht dat eenvoudig te bereiden is. Het is een perfecte combinatie van de zoete smaak van de brie en de sappige smaak van de varkenshaas. Deze combinatie maakt het een heerlijk gerecht dat zowel als hoofdgerecht als bijgerecht kan worden geserveerd. Hieronder volgt het recept voor varkenshaas met brie.

Ingrediënten:

– 4 varkenshaasjes
– 4 plakken brie
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 eetlepel boter
– 1 eetlepel tijm
– 1 eetlepel rozemarijn
– 1 eetlepel knoflookpoeder
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Bestrijk de varkenshaasjes met olijfolie en bestrooi ze met zout en peper.

3. Leg de varkenshaasjes in een ovenschaal en leg de plakken brie erbovenop.

4. Verwarm de boter in een kleine pan en voeg de tijm, rozemarijn en knoflookpoeder toe. Roer goed door.

5. Giet de boter over de varkenshaasjes en brie.

6. Bak de varkenshaasjes in de oven gedurende 20-25 minuten, of totdat de brie gesmolten is en de varkenshaas gaar is.

7. Serveer de varkenshaas met brie met een salade of aardappelpuree.

Varkenshaas met brie

Geef een reactie

Schuiven naar boven