Varkenshaas italiaans

Varkenshaas Italiaans is een heerlijk gerecht dat je in een handomdraai kunt maken. Het is een eenvoudig gerecht dat je met een paar ingrediënten kunt bereiden. Het is een heerlijke combinatie van varkenshaas, Italiaanse kruiden en een saus van tomaten en olijven. Het resultaat is een smaakvolle maaltijd die je hele gezin zal waarderen. Hier volgt het recept voor Varkenshaas Italiaans.

Ingrediënten:

– 4 varkenshaasjes
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 ui, fijngesneden
– 2 teentjes knoflook, fijngesneden
– 1 blik tomatenblokjes
– 1/2 theelepel oregano
– 1/2 theelepel basilicum
– 1/2 theelepel rozemarijn
– 1/2 theelepel zout
– 1/4 theelepel peper
– 1/4 kopje olijven, gehalveerd

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Verhit de olijfolie in een grote koekenpan en voeg de ui en knoflook toe. Bak de ui en knoflook tot ze zacht zijn.

3. Voeg de tomatenblokjes, oregano, basilicum, rozemarijn, zout en peper toe en roer goed. Laat de saus 5 minuten zachtjes koken.

4. Leg de varkenshaasjes in een ovenschaal en giet de saus erover.

5. Bestrooi de olijven over de varkenshaasjes.

6. Bak de varkenshaasjes in de oven gedurende 20-25 minuten, of totdat de varkenshaasjes gaar zijn.

7. Serveer de varkenshaasjes met de saus en olijven.

Eet smakelijk!

Varkenshaas italiaans

Geef een reactie

Schuiven naar boven