Varkensfricandeau

Varkensfricandeau is een heerlijk gerecht dat je gemakkelijk thuis kunt maken. Het is een klassieker die je met een paar simpele ingrediënten kunt bereiden. Het resultaat is een sappig, smaakvol stukje vlees dat je met een aantal lekkere bijgerechten kunt serveren. In dit recept laten we je zien hoe je een heerlijke varkensfricandeau kunt maken.

Ingrediënten:

– 1 kg varkensfricandeau
– 2 eetlepels olijfolie
– 2 teentjes knoflook, geperst
– 1 theelepel tijm
– 1 theelepel rozemarijn
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper
– 2 eetlepels boter

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de varkensfricandeau in een ovenschaal en bestrijk het vlees met de olijfolie.

3. Meng de knoflook, tijm, rozemarijn, zout en peper in een kom en bestrijk het vlees hiermee.

4. Smelt de boter en giet het over het vlees.

5. Bak de varkensfricandeau in de oven gedurende 30 minuten.

6. Haal het vlees uit de oven en laat het 5 minuten rusten.

7. Snijd het vlees in plakken en serveer met je favoriete bijgerechten.

Eet smakelijk!

Varkensfricandeau

Geef een reactie

Schuiven naar boven