Varkensbuik

Varkensbuik is een heerlijk stuk vlees dat veel smaak heeft. Het is een veelzijdig stuk vlees dat je op verschillende manieren kunt bereiden. In dit recept laten we je zien hoe je een heerlijke varkensbuik kunt maken met een paar eenvoudige ingrediënten.

Ingrediënten:

– 1 kg varkensbuik
– 2 eetlepels olijfolie
– 2 teentjes knoflook, geperst
– 1 theelepel komijn
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de varkensbuik op een bakplaat en bestrijk het vlees met de olijfolie.

3. Meng de knoflook, komijn, paprikapoeder, zout en peper in een kom en bestrijk het vlees met de kruidenmengsel.

4. Bak de varkensbuik in de oven gedurende 30 minuten.

5. Draai de varkensbuik om en bak nog eens 30 minuten.

6. Haal de varkensbuik uit de oven en laat het vlees 10 minuten rusten.

7. Snijd de varkensbuik in plakken en serveer met je favoriete bijgerechten.

Varkensbuik

Geef een reactie

Schuiven naar boven