Truffeltapenade

Truffeltapenade is een heerlijke, smaakvolle saus die gemaakt wordt van truffels, olijfolie, knoflook en kappertjes. Het is een perfecte saus om te serveren bij een aantal verschillende gerechten, zoals pasta, vis, vlees of als dip voor brood. Deze truffeltapenade is eenvoudig te maken en heeft een heerlijke, intense smaak. Hieronder volgt het recept.

Ingrediënten:

– 2 eetlepels truffelolie
– 2 eetlepels olijfolie
– 2 teentjes knoflook, geperst
– 2 eetlepels kappertjes
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Doe de truffelolie, olijfolie, knoflook, kappertjes, zout en peper in een kom en meng alles goed door elkaar.

2. Gebruik een staafmixer om de ingrediënten tot een gladde saus te pureren.

3. Breng de saus op smaak met extra zout en peper naar smaak.

4. Serveer de truffeltapenade bij pasta, vis, vlees of als dip voor brood.

Truffeltapenade

Geef een reactie

Schuiven naar boven