Truffelsaus

Truffelsaus is een heerlijke saus die je kunt gebruiken om je gerechten een extra smaak te geven. Het is een saus die gemaakt wordt met truffelolie, wat een heerlijke, intense smaak geeft. In dit recept leer je hoe je een heerlijke truffelsaus kunt maken.

Ingrediënten:

– 2 eetlepels truffelolie

– 2 eetlepels boter

– 2 eetlepels bloem

– 1/2 kopje kippenbouillon

– 1/4 kopje room

– 1/4 theelepel zout

– 1/4 theelepel peper

– 1/4 theelepel knoflookpoeder

– 1/4 theelepel tijm

– 1/4 theelepel oregano

– 1/4 theelepel basilicum

– 1/4 theelepel peterselie

Instructies:

1. Verwarm de truffelolie en boter in een kleine pan op middelhoog vuur.

2. Voeg de bloem toe en roer goed. Laat het mengsel een paar minuten koken.

3. Voeg de kippenbouillon toe en roer goed. Laat het mengsel een paar minuten koken.

4. Voeg de room toe en roer goed. Laat het mengsel een paar minuten koken.

5. Voeg de kruiden toe en roer goed. Laat het mengsel een paar minuten koken.

6. Haal de pan van het vuur en laat de saus afkoelen.

7. Serveer de truffelsaus bij je favoriete gerechten. Geniet ervan!

Truffelsaus

Geef een reactie

Schuiven naar boven