Truffel aardappel

Truffel aardappel is een heerlijk en luxueus gerecht dat perfect is voor een speciale gelegenheid. De combinatie van de knapperige aardappelen met de intense smaak van truffelolie maakt dit gerecht een echte traktatie. In dit recept worden de aardappelen gebakken in truffelolie en geserveerd met een kruidige kruidenboter. Het resultaat is een heerlijk, smaakvol gerecht dat zeker indruk zal maken op je gasten.

Ingrediënten:

– 1 kg kruimige aardappelen

– 2 eetlepels truffelolie

– 2 eetlepels boter

– 1 theelepel knoflookpoeder

– 1 theelepel paprikapoeder

– 1 theelepel zout

– 1 theelepel peper

– 1 eetlepel fijngehakte peterselie

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Schil de aardappelen en snijd ze in kleine blokjes.

3. Doe de aardappelblokjes in een ovenschaal en giet er de truffelolie over.

4. Meng de boter, knoflookpoeder, paprikapoeder, zout en peper door elkaar en voeg toe aan de aardappelen.

5. Roer alles goed door elkaar en zet de ovenschaal in de oven.

6. Bak de aardappelen in ongeveer 25 minuten gaar.

7. Bestrooi de aardappelen met de fijngehakte peterselie en serveer direct.

Truffel aardappel

Geef een reactie

Schuiven naar boven