Tortilla gehakt

Tortilla gehakt is een heerlijk en eenvoudig te bereiden maaltijd. Het is een geweldige manier om een lekkere maaltijd te maken met een minimum aan ingrediënten. In dit recept gebruiken we gehakt, tortilla’s, uien, knoflook, tomaten, jalapeños, kaas en koriander. Het is een heerlijke maaltijd die je in een mum van tijd klaar hebt.

Ingrediënten:

– 500 gram gehakt
– 4 tortilla’s
– 1 ui, fijngesneden
– 2 teentjes knoflook, fijngesneden
– 2 tomaten, in blokjes
– 2 jalapeños, fijngesneden
– 200 gram geraspte kaas
– 2 eetlepels koriander, fijngesneden
– Olijfolie
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Verhit een koekenpan met wat olijfolie en bak hierin het gehakt. Breng op smaak met zout en peper.

3. Voeg de ui, knoflook, tomaten, jalapeños en koriander toe en bak nog een paar minuten mee.

4. Leg de tortilla’s op een bakplaat en verdeel het gehaktmengsel erover. Bestrooi met de geraspte kaas.

5. Bak de tortilla’s in de oven gedurende 10-15 minuten, of totdat de kaas gesmolten is.

6. Serveer de tortilla’s met wat extra koriander en eventueel wat guacamole. Eet smakelijk!

Tortilla gehakt

Geef een reactie

Schuiven naar boven