Tortelloni verdi

Tortelloni Verdi is een heerlijke Italiaanse pasta gevuld met spinazie en ricotta. Het is een eenvoudig gerecht dat je in een mum van tijd klaar hebt. De combinatie van de zachte ricotta en de knapperige spinazie maakt het een heerlijke maaltijd. Hieronder volgt het recept voor Tortelloni Verdi.

Ingrediënten:
500 gram tortelloni verdi
2 teentjes knoflook, geperst
2 eetlepels olijfolie
200 gram spinazie
200 gram ricotta
50 gram geraspte Parmezaanse kaas

Bereidingswijze:

1. Breng een grote pan met water aan de kook en voeg wat zout toe. Kook de tortelloni volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2. Verwarm de olijfolie in een grote koekenpan en voeg de knoflook toe. Bak de knoflook 1 minuut.

3. Voeg de spinazie toe en bak deze 2 minuten.

4. Voeg de ricotta toe en roer alles goed door elkaar. Laat het geheel nog 2 minuten zachtjes koken.

5. Giet de tortelloni af en voeg deze toe aan de pan met de ricotta-spinazie. Roer alles goed door elkaar en laat het geheel nog 2 minuten zachtjes koken.

6. Verdeel de tortelloni over 4 borden en bestrooi met de geraspte Parmezaanse kaas.

Eet smakelijk!

Tortelloni verdi

Geef een reactie

Schuiven naar boven