Tortellini roomsaus

Tortellini roomsaus is een heerlijke Italiaanse maaltijd die je in een handomdraai kunt bereiden. Het is een smakelijke combinatie van tortellini, room en kaas die een heerlijke maaltijd vormt. In dit recept leer je hoe je een heerlijke tortellini roomsaus kunt maken.

Ingrediënten:

– 500 gram tortellini
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 ui, fijngesneden
– 2 teentjes knoflook, fijngesneden
– 1 blik tomatenblokjes
– 1/2 theelepel oregano
– 1/2 theelepel basilicum
– 1/2 theelepel zout
– 1/4 theelepel peper
– 1 kopje room
– 1/2 kopje geraspte kaas

Bereidingswijze:

1. Kook de tortellini volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2. Verwarm de olijfolie in een grote koekenpan en voeg de ui en knoflook toe. Bak de ui en knoflook tot ze zacht zijn.

3. Voeg de tomatenblokjes, oregano, basilicum, zout en peper toe en roer goed.

4. Voeg de room toe en laat het geheel 5 minuten zachtjes koken.

5. Voeg de gekookte tortellini toe en roer goed.

6. Voeg de geraspte kaas toe en roer goed.

7. Laat de saus nog 5 minuten zachtjes koken.

8. Serveer de tortellini roomsaus met wat extra geraspte kaas.

Tortellini roomsaus

Geef een reactie

Schuiven naar boven