Toad in the hole is een klassiek Engels gerecht dat bestaat uit worstjes die in een deeglaag worden gebakken. Het is een eenvoudig en smakelijk gerecht dat gemakkelijk te maken is. Dit recept is voor 4 personen.
Ingrediënten:
– 8 worstjes
– 2 eieren
– 200 ml melk
– 200 gram bloem
– 2 theelepels bakpoeder
– 2 eetlepels olijfolie
– Zout en peper naar smaak
Bereidingswijze:
1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.
2. Voeg de eieren, melk, bloem, bakpoeder, olijfolie, zout en peper toe aan een kom en mix alles goed door elkaar.
3. Vet een ovenschaal in met olijfolie en giet het deeg erin.
4. Leg de worstjes in het deeg en zet de ovenschaal in de oven.
5. Bak het gerecht gedurende 25-30 minuten totdat het deeg goudbruin is.
6. Serveer de toad in the hole met een salade of groente naar keuze.