Tjauw min

Tjauw min is een traditionele Chinese maaltijd die al eeuwenlang wordt gegeten. Het is een heerlijke, smaakvolle maaltijd die gemakkelijk te maken is. In dit recept leer je hoe je tjauw min kunt maken met een paar eenvoudige ingrediënten.

Ingrediënten:

– 500 gram tjauw min
– 2 eetlepels olie
– 2 eetlepels sojasaus
– 1 eetlepel sesamolie
– 1 eetlepel suiker
– 1 theelepel zout
– 2 teentjes knoflook, gehakt
– 1 eetlepel gember, gehakt
– 1 eetlepel chilipeper, gehakt
– 2 eetlepels groene ui, gehakt

Bereidingswijze:

1. Breng een pan met water aan de kook en voeg de tjauw min toe. Kook de tjauw min volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2. Verwarm de olie in een wok of grote koekenpan. Voeg de knoflook, gember, chilipeper en groene ui toe en bak deze gedurende 1-2 minuten.

3. Voeg de sojasaus, sesamolie, suiker en zout toe en roer alles goed door elkaar.

4. Voeg de gekookte tjauw min toe en roer alles goed door elkaar. Laat de tjauw min nog 2-3 minuten bakken.

5. Serveer de tjauw min met rijst of noodles. Geniet ervan!

Tjauw min

Geef een reactie

Schuiven naar boven