Tijgergarnalen

Tijgergarnalen zijn een heerlijke manier om een smakelijke maaltijd te bereiden. Ze zijn gemakkelijk te bereiden en hebben een heerlijke, zoete smaak. In dit recept worden de tijgergarnalen gebakken in een mengsel van knoflook, citroensap, olijfolie en kruiden. Het resultaat is een heerlijke, smaakvolle maaltijd die perfect is voor een avondmaaltijd.

Recept voor tijgergarnalen

Ingrediënten:

– 500 gram tijgergarnalen

– 2 teentjes knoflook, geperst

– 2 eetlepels citroensap

– 2 eetlepels olijfolie

– 1 theelepel paprikapoeder

– 1 theelepel zout

– 1 theelepel peper

– 1 theelepel oregano

– 1 theelepel tijm

– 1 theelepel kurkuma

– 1 theelepel komijn

– 1 theelepel gedroogde peterselie

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Meng de knoflook, citroensap, olijfolie, paprikapoeder, zout, peper, oregano, tijm, kurkuma, komijn en gedroogde peterselie in een kom.

3. Voeg de tijgergarnalen toe aan het mengsel en meng goed.

4. Leg de tijgergarnalen op een bakplaat en zet deze in de oven.

5. Bak de tijgergarnalen gedurende 15-20 minuten, of totdat ze gaar zijn.

6. Serveer de tijgergarnalen met een salade of rijst.

Tijgergarnalen

Geef een reactie

Schuiven naar boven