Tahoe indisch

Tahoe Indisch is een heerlijke Indiase curry die wordt gemaakt met een mix van kruiden, tomaten, uien en kokosmelk. Het is een heerlijke, pittige maaltijd die perfect is voor een avondje thuis met vrienden of familie. In dit recept leer je hoe je een heerlijke Tahoe Indisch kunt maken.

Ingrediënten:

– 2 eetlepels olijfolie

– 2 uien, fijngehakt

– 2 teentjes knoflook, fijngehakt

– 2 theelepels kurkuma

– 2 theelepels komijn

– 2 theelepels garam masala

– 1 theelepel chili poeder

– 1 blik tomatenblokjes

– 1 blik kokosmelk

– 1 kleine rode paprika, in blokjes

– 1 kopje kikkererwten

– 1 kopje gekookte rijst

– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de olijfolie in een grote pan op middelhoog vuur. Voeg de uien toe en bak ze 5 minuten, of tot ze zacht zijn.

2. Voeg de knoflook, kurkuma, komijn, garam masala en chili poeder toe en bak nog eens 2 minuten.

3. Voeg de tomatenblokjes, kokosmelk, paprika en kikkererwten toe en breng aan de kook. Laat het geheel 10 minuten zachtjes koken.

4. Voeg de gekookte rijst toe en laat nog eens 5 minuten koken. Breng op smaak met zout en peper.

5. Serveer de Tahoe Indisch met extra kokosmelk en verse koriander. Geniet ervan!

Tahoe indisch

Geef een reactie

Schuiven naar boven