Tagliatelle zalm

Tagliatelle zalm is een heerlijk en eenvoudig gerecht dat je in een handomdraai kunt bereiden. Het is een perfecte maaltijd voor een drukke weekavond, omdat het zo snel klaar is. De sappige zalm en de romige saus maken het gerecht heerlijk en smakelijk. Hieronder volgt het recept voor tagliatelle zalm.

Ingrediënten:

– 300 gram tagliatelle
– 2 eetlepels olijfolie
– 2 teentjes knoflook, fijngehakt
– 1 ui, fijngehakt
– 200 gram gerookte zalm, in blokjes
– 200 ml room
– 2 eetlepels verse dille, fijngehakt
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2. Verwarm de olijfolie in een grote koekenpan en voeg de knoflook en ui toe. Bak de knoflook en ui gedurende 3-4 minuten, of totdat de ui glazig is.

3. Voeg de gerookte zalm toe en bak nog eens 2-3 minuten.

4. Voeg de room toe en laat het geheel 5 minuten zachtjes koken.

5. Voeg de dille toe en breng op smaak met zout en peper.

6. Voeg de tagliatelle toe en roer alles goed door elkaar.

7. Serveer de tagliatelle zalm direct.

Tagliatelle zalm

Geef een reactie

Schuiven naar boven