Tagliatelle met zalm

Tagliatelle met zalm is een heerlijk en eenvoudig gerecht dat je in een handomdraai kunt bereiden. Het is een perfecte maaltijd voor een drukke weekavond, omdat het zo snel klaar is. De zalm en de tagliatelle zorgen voor een heerlijke combinatie van smaken. Dit recept is voor 4 personen.

Ingrediënten:

– 500 gram tagliatelle
– 4 zalmmoten
– 2 teentjes knoflook, geperst
– 2 eetlepels olijfolie
– 2 eetlepels citroensap
– 2 eetlepels fijngehakte peterselie
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2. Verwarm de olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de knoflook toe en bak deze 1 minuut.

3. Voeg de zalmmoten toe en bak deze 3-4 minuten aan elke kant.

4. Voeg het citroensap, de peterselie, zout en peper toe en roer goed door.

5. Voeg de gekookte tagliatelle toe en roer goed door.

6. Verwarm nog 2-3 minuten en serveer direct.

Tagliatelle met zalm

Geef een reactie

Schuiven naar boven