Tagliatelle met zalm en spinazie

Tagliatelle met zalm en spinazie is een heerlijke maaltijd die je in een handomdraai klaar hebt. Het is een gezonde maaltijd die je gemakkelijk kunt variëren met andere ingrediënten. In dit recept gebruiken we tagliatelle, zalm en spinazie. Deze ingrediënten worden gecombineerd met een heerlijke saus van knoflook, citroen en room. Dit recept is een echte aanrader voor een gezonde maaltijd.

Ingrediënten:

– 300 gram tagliatelle
– 200 gram zalmfilet
– 200 gram spinazie
– 2 teentjes knoflook
– 1 citroen
– 2 eetlepels olijfolie
– 2 eetlepels room
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2. Verwarm de olijfolie in een koekenpan en voeg de knoflook toe. Bak de knoflook 1 minuut.

3. Voeg de zalm toe en bak deze 2-3 minuten.

4. Voeg de spinazie toe en bak deze nog 2 minuten.

5. Voeg de citroensap toe en roer goed door.

6. Voeg de room toe en roer goed door.

7. Breng op smaak met zout en peper.

8. Voeg de tagliatelle toe en roer goed door.

9. Serveer de tagliatelle met zalm en spinazie direct.

Tagliatelle met zalm en spinazie

Geef een reactie

Schuiven naar boven