Tagliata di manzo

Tagliata di manzo is een Italiaanse klassieker die al eeuwenlang wordt geserveerd. Het is een heerlijke manier om rundvlees te bereiden en te serveren. Het bestaat uit dun gesneden rundvlees dat wordt gebakken in olijfolie en geserveerd met een verscheidenheid aan sauzen en groenten. In dit recept leer je hoe je de perfecte tagliata di manzo kunt maken.

Ingrediënten:

– 500 gram runderlende
– 2 eetlepels olijfolie
– 2 teentjes knoflook, geperst
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper
– 1 eetlepel verse tijm
– 1 eetlepel verse rozemarijn
– 1 eetlepel verse oregano
– 1 eetlepel verse basilicum

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg het rundvlees op een bakplaat en bestrijk het met de olijfolie.

3. Meng de knoflook, zout, peper, tijm, rozemarijn, oregano en basilicum in een kom en meng goed.

4. Bestrijk het rundvlees met de kruidenmengsel.

5. Bak het rundvlees in de oven gedurende 15-20 minuten, of totdat het gaar is.

6. Haal het rundvlees uit de oven en snijd het in dunne plakken.

7. Serveer de tagliata di manzo met een verscheidenheid aan sauzen en groenten.

Tagliata di manzo

Geef een reactie

Schuiven naar boven