Tacoschelpen

Tacoschelpen zijn een heerlijke manier om een Mexicaans gerecht te maken. Ze zijn gemakkelijk te maken en kunnen worden gevuld met allerlei verschillende ingrediënten. In dit recept leer je hoe je tacoschelpen kunt maken met een heerlijke vulling van gehakt, uien, paprika’s, kaas en koriander. Deze tacoschelpen zijn een geweldige manier om een lekker Mexicaans gerecht te maken dat iedereen zal smaken.

Ingrediënten:

– 500 gram gehakt
– 2 uien, fijngesneden
– 2 paprika’s, in kleine stukjes gesneden
– 200 gram geraspte kaas
– 2 eetlepels koriander, fijngesneden
– 12 tacoschelpen
– Olijfolie
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Verhit een scheut olijfolie in een grote koekenpan en voeg het gehakt toe. Bak het gehakt op middelhoog vuur tot het gaar is.

3. Voeg de uien, paprika’s, koriander, zout en peper toe en bak nog een paar minuten.

4. Verdeel het gehaktmengsel over de tacoschelpen en bestrooi met de geraspte kaas.

5. Leg de tacoschelpen op een met bakpapier beklede bakplaat en bak in de oven gedurende 10-15 minuten, of tot de kaas gesmolten is.

6. Serveer de tacoschelpen met guacamole, salsa of andere toppings naar keuze.

Tacoschelpen

Geef een reactie

Schuiven naar boven