Taart

Taart is een heerlijk dessert dat je op veel verschillende manieren kunt maken. In dit recept laten we je zien hoe je een heerlijke taart kunt maken met een knapperige bodem en een romige vulling.

Ingrediënten:

– 200 gram boter

– 200 gram suiker

– 4 eieren

– 400 gram bloem

– 2 theelepels bakpoeder

– 2 theelepels vanille extract

– 2 eetlepels melk

– 500 gram roomkaas

– 250 gram aardbeien

– 2 eetlepels suiker

– 2 eetlepels citroensap

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.

2. Klop de boter en suiker in een kom tot een luchtig mengsel.

3. Voeg de eieren toe en klop tot een glad mengsel.

4. Voeg de bloem, bakpoeder en vanille extract toe en meng tot een glad deeg.

5. Voeg de melk toe en meng tot een glad deeg.

6. Vet een taartvorm in en verdeel het deeg over de bodem.

7. Bak de taartbodem in de oven gedurende 20 minuten.

8. Laat de taartbodem afkoelen.

9. Klop de roomkaas, suiker en citroensap in een kom tot een glad mengsel.

10. Verdeel het roomkaasmengsel over de taartbodem.

11. Verdeel de aardbeien over de taart.

12. Bak de taart nogmaals gedurende 20 minuten.

13. Laat de taart afkoelen en serveer.

Taart

Geef een reactie

Schuiven naar boven