Taart biscuit

Taart biscuit is een heerlijke traktatie die je gemakkelijk thuis kunt maken. Het is een luchtige, zoete cake die je kunt vullen met allerlei verschillende smaken. In dit recept leer je hoe je een taart biscuit kunt maken met een heerlijke chocoladevulling.

Ingrediënten:

– 250 gram boter

– 250 gram suiker

– 4 eieren

– 250 gram bloem

– 1 theelepel bakpoeder

– 2 eetlepels cacao

– 2 eetlepels melk

– 1 theelepel vanille extract

Voor de vulling:

– 200 gram pure chocolade

– 200 ml slagroom

– 2 eetlepels suiker

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.

2. Klop de boter en suiker in een kom tot een luchtig mengsel.

3. Voeg de eieren toe en klop tot een glad mengsel.

4. Voeg de bloem, bakpoeder, cacao, melk en vanille extract toe en mix tot een glad deeg.

5. Vet een springvorm in en verdeel het deeg over de bodem.

6. Bak de taart biscuit in de oven gedurende 25 minuten.

7. Laat de taart biscuit afkoelen.

8. Smelt de chocolade au bain marie.

9. Klop de slagroom met de suiker tot een stijve massa.

10. Voeg de gesmolten chocolade toe aan de slagroom en mix tot een glad mengsel.

11. Verdeel de chocoladevulling over de taart biscuit.

12. Laat de taart biscuit afkoelen en serveer.

Taart biscuit

Geef een reactie

Schuiven naar boven