Taart bakken

Taart bakken is een leuke manier om een lekker dessert te maken. Met de juiste ingrediënten en de juiste technieken kun je een heerlijke taart maken die iedereen zal smullen. In dit recept leer je hoe je een heerlijke taart kunt bakken met een basisdeeg, een vulling en een topping.

Ingrediënten:

– 250 gram bloem
– 125 gram boter
– 2 eieren
– 2 eetlepels suiker
– 1 theelepel bakpoeder
– 1 theelepel zout
– Vulling naar keuze (bijvoorbeeld jam, chocolade, noten, etc.)
– Topping naar keuze (bijvoorbeeld slagroom, chocolade, noten, etc.)

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.

2. Doe de bloem, boter, eieren, suiker, bakpoeder en zout in een kom en kneed het deeg met je handen tot een soepel deeg.

3. Vet een taartvorm in met boter en bestuif deze met bloem.

4. Rol het deeg uit en leg het in de taartvorm.

5. Bak het deeg in de oven gedurende 20 minuten.

6. Haal de taart uit de oven en laat deze afkoelen.

7. Voeg de vulling toe aan de taart en verdeel deze gelijkmatig.

8. Voeg de topping toe aan de taart en verdeel deze gelijkmatig.

9. Bak de taart nogmaals in de oven gedurende 20 minuten.

10. Haal de taart uit de oven en laat deze afkoelen.

11. Serveer de taart en geniet ervan!

Taart bakken

Geef een reactie

Schuiven naar boven