T-bone steak

T-bone steak is een heerlijke manier om een stuk vlees te bereiden. Het is een klassieker die al eeuwenlang wordt geserveerd. Het is een stuk vlees met een T-vormige bot dat een stukje ribeye en een stukje filet mignon bevat. In dit recept leer je hoe je een perfecte t-bone steak kunt bereiden.

Ingrediënten:

– 2 t-bone steaks
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper
– 1 theelepel knoflookpoeder

Instructies:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de steaks op een bakplaat en besprenkel ze met olijfolie.

3. Bestrooi de steaks met zout, peper en knoflookpoeder.

4. Bak de steaks in de oven gedurende 15-20 minuten, of totdat ze gaar zijn.

5. Haal de steaks uit de oven en laat ze 5 minuten rusten.

6. Serveer de steaks met je favoriete bijgerechten.

Eet smakelijk!

T-bone steak

Geef een reactie

Schuiven naar boven