Surimi

Surimi is een Japanse delicatesse die gemaakt wordt van krabvlees. Het is een veelzijdig ingrediënt dat in veel verschillende gerechten gebruikt kan worden. In dit recept gebruiken we surimi om een heerlijke salade te maken. Deze salade is eenvoudig te maken en is een perfecte maaltijd voor een warme zomerdag.

Ingrediënten:

– 200 gram surimi
– 1 rode paprika, in blokjes gesneden
– 1 komkommer, in blokjes gesneden
– 1 ui, in ringen gesneden
– 2 eetlepels mayonaise
– 2 eetlepels citroensap
– 1 eetlepel olijfolie
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de olijfolie in een koekenpan en voeg de ui toe. Bak de ui totdat deze goudbruin is.

2. Voeg de surimi toe en bak deze voor ongeveer 5 minuten.

3. Voeg de paprika, komkommer en mayonaise toe en roer alles goed door elkaar.

4. Voeg het citroensap toe en breng op smaak met zout en peper.

5. Laat de salade afkoelen en serveer.

Eet smakelijk!

Surimi

Geef een reactie

Schuiven naar boven