Sukadelappen

Sukadelappen zijn een heerlijk en makkelijk te bereiden gerecht. Ze zijn een perfecte maaltijd voor een drukke dag, omdat ze snel en gemakkelijk te maken zijn. Deze sukadelappen zijn gevuld met een heerlijke kaas-ui-mengeling en gebakken in een krokant korstje. Ze zijn een geweldige manier om de restjes in de koelkast op te maken. Dit recept is een geweldige manier om een lekkere maaltijd te maken met weinig moeite.

Ingrediënten:

– 2 sukadelappen
– 2 eetlepels boter
– 1 ui, fijngehakt
– 1 teentje knoflook, fijngehakt
– 1/2 kop geraspte kaas
– 1/4 kop paneermeel
– 1/4 theelepel zout
– 1/4 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Smelt de boter in een koekenpan en voeg de ui en knoflook toe. Bak de ui en knoflook tot ze zacht zijn.

3. Voeg de geraspte kaas, paneermeel, zout en peper toe en roer tot alles goed gemengd is.

4. Leg de sukadelappen op een bakplaat en verdeel het kaas-ui-mengsel over de sukadelappen.

5. Bak de sukadelappen in de oven gedurende 15-20 minuten, of totdat ze goudbruin en krokant zijn.

6. Serveer de sukadelappen warm met een salade of groenten.

Sukadelappen

Geef een reactie

Schuiven naar boven