Suikervrije taart

Suikervrije taart is een heerlijke manier om te genieten van een zoete traktatie zonder de schadelijke effecten van suiker. Met de juiste ingrediënten en een beetje creativiteit kun je een heerlijke suikervrije taart maken die net zo lekker is als een taart met suiker. Hier is een recept voor een suikervrije taart met een heerlijke chocoladesmaak.

Ingrediënten:

– 2 kopjes volkoren meel

– 2 theelepels bakpoeder

– 1/2 theelepel zout

– 1/2 kopje kokosolie

– 1/2 kopje appelmoes

– 1/2 kopje amandelmelk

– 1/2 kopje cacaopoeder

– 1/4 kopje agavesiroop

– 1 theelepel vanille-extract

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 175 graden Celsius.

2. Meng in een grote kom het meel, bakpoeder en zout.

3. Voeg de kokosolie, appelmoes, amandelmelk, cacaopoeder, agavesiroop en vanille-extract toe en meng tot een glad beslag.

4. Vet een taartvorm in en giet het beslag erin.

5. Bak de taart in de oven gedurende 25-30 minuten.

6. Laat de taart afkoelen en serveer.

Geniet van je suikervrije taart!

Suikervrije taart

Geef een reactie

Schuiven naar boven