Suddervlees

Suddervlees is een heerlijk gerecht dat je met weinig moeite kunt bereiden. Het is een eenvoudig gerecht dat je met een paar ingrediënten kunt maken. Het is een gerecht dat je met veel verschillende ingrediënten kunt variëren, waardoor het een lekker en gezond gerecht is. In dit recept zal ik je laten zien hoe je een heerlijk suddervlees kunt maken.

Ingrediënten:

– 500 gram runderlappen
– 2 uien, gesnipperd
– 2 teentjes knoflook, geperst
– 2 eetlepels olijfolie
– 2 eetlepels tomatenpuree
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel komijnpoeder
– 1 theelepel kurkuma
– 1 theelepel zout
– 1/2 theelepel peper
– 1/2 theelepel gedroogde oregano
– 1/2 theelepel gedroogde tijm
– 1/2 theelepel gedroogde rozemarijn
– 1/2 theelepel gedroogde basilicum
– 1/2 theelepel gedroogde peterselie
– 1/2 theelepel gedroogde salie
– 1/2 theelepel gedroogde dragon
– 1/2 theelepel gedroogde marjolein
– 1/2 theelepel gedroogde laurier
– 1/2 theelepel gedroogde piment
– 1/2 theelepel gedroogde koriander
– 1/2 theelepel gedroogde kruidnagel
– 1/2 theelepel gedroogde nootmuskaat
– 1/2 theelepel gedroogde kaneel
– 1/2 theelepel gedroogde gember
– 1/2 theelepel gedroogde chilipeper
– 1/2 theelepel gedroogde knoflook
– 1/2 theelepel gedroogde ui
– 1/2 theelepel gedroogde selderij
– 1/2 theelepel gedroogde peterseliewortel
– 1/2 theelepel gedroogde dille
– 1/2 theelepel gedroogde dragon
– 1/2 theelepel gedroogde salie
– 1/2 theelepel gedroogde tijm
– 1/2 theelepel gedroogde rozemarijn
– 1/2 theelepel gedroogde basilicum
– 1/2 theelepel gedroogde peterselie
– 1/2 theelepel gedroogde laurier
– 1/2 theelepel gedroogde oregano
– 1/2 theelepel gedroogde koriander
– 1/2 theelepel gedroogde kurkuma
– 1/2 theelepel gedroogde paprikapoeder
– 1/2 theelepel gedroogde komijnpoeder
– 1/2 theelepel gedroogde nootmuskaat
– 1/2 theelepel gedroogde kaneel
– 1/2 theelepel gedroogde gember
– 1/2 theelepel gedroogde chilipeper
– 1/2 theelepel gedroogde knoflook
– 1/2 theelepel gedroogde ui
– 1/2 theelepel gedroogde selderij
– 1/2 theelepel gedroogde peterseliewortel
– 1/2 theelepel gedroogde dille
– 1/2 theelepel gedroogde dragon
– 1/2 theelepel gedroogde salie
– 1/2 theelepel gedroogde tijm
– 1/2 theelepel gedroogde rozemarijn

Suddervlees

Geef een reactie

Schuiven naar boven