Sucadelappen

Sucadelappen zijn een heerlijk en makkelijk te bereiden gerecht. Ze zijn perfect als hoofdgerecht of als bijgerecht. In dit recept worden de sucadelappen gebakken in een pan met een kruidige saus. De saus is gemaakt van tomaten, uien, knoflook, paprika en kruiden. De sucadelappen worden geserveerd met aardappelpuree en groenten. Dit recept is een heerlijke manier om een smakelijke maaltijd te bereiden.

Ingrediënten:

– 4 sucadelappen
– 2 uien, fijngesneden
– 2 teentjes knoflook, fijngesneden
– 1 rode paprika, in blokjes
– 1 blik tomatenblokjes
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel oregano
– 1 theelepel tijm
– 2 eetlepels olijfolie
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de olijfolie in een grote koekenpan.

2. Voeg de uien, knoflook en paprika toe en bak deze ongeveer 5 minuten.

3. Voeg de tomatenblokjes, paprikapoeder, oregano en tijm toe en roer goed.

4. Voeg de sucadelappen toe en bak deze ongeveer 10 minuten.

5. Breng op smaak met zout en peper.

6. Serveer de sucadelappen met aardappelpuree en groenten.

Sucadelappen

Geef een reactie

Schuiven naar boven