Stroopwafel taart

Stroopwafel taart is een heerlijke traktatie die je gemakkelijk thuis kunt maken. Deze taart is een combinatie van de klassieke stroopwafel en een heerlijke taartbodem. De taart is gevuld met een romige karamelvulling en versierd met geroosterde stroopwafels. Deze taart is een geweldige traktatie voor elke gelegenheid.

Ingrediënten:

– 2 pakken stroopwafels
– 1 pakje roomboter
– 1/2 kopje suiker
– 1/2 kopje bloem
– 1/2 theelepel bakpoeder
– 1/4 theelepel zout
– 2 eieren
– 1/2 kopje karamelvulling

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 175 graden Celsius.

2. Bekleed een springvorm met bakpapier.

3. Verkruimel de stroopwafels en meng deze met de boter, suiker, bloem, bakpoeder en zout.

4. Druk het mengsel in de springvorm en bak de taartbodem gedurende 15 minuten.

5. Klop de eieren en voeg de karamelvulling toe.

6. Giet de karamelvulling over de taartbodem en bak de taart nog eens 15 minuten.

7. Laat de taart afkoelen en verdeel de resterende stroopwafels over de taart.

8. Serveer de taart en geniet ervan!

Stroopwafel taart

Geef een reactie

Schuiven naar boven