Stokvis

Stokvis is een heerlijk visgerecht dat je op veel manieren kunt bereiden. Het is een lekker en gezond alternatief voor vlees en een geweldige manier om je dagelijkse portie vis binnen te krijgen. In dit recept wordt stokvis gebakken in een kruidige marinade en geserveerd met een frisse salade. Het is een eenvoudig en smakelijk gerecht dat je in een mum van tijd op tafel hebt staan.

Ingrediënten:

– 2 stokvissen
– 2 eetlepels olijfolie
– 2 eetlepels citroensap
– 1 theelepel knoflookpoeder
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Maak de stokvissen schoon en snijd ze in stukken.

3. Meng de olijfolie, citroensap, knoflookpoeder, paprikapoeder, zout en peper in een kom.

4. Leg de stukken stokvis in de marinade en laat het een paar minuten intrekken.

5. Leg de stukken stokvis op een bakplaat en bak ze in de oven gedurende 15-20 minuten.

6. Serveer de stokvis met een frisse salade.

Stokvis

Geef een reactie

Schuiven naar boven