Stokbrood oven

Stokbrood oven is een heerlijke manier om een knapperig en smakelijk stokbrood te maken. Het is een eenvoudig recept dat iedereen kan maken. Je hebt alleen wat bloem, gist, zout, suiker, olie en warm water nodig. Met deze ingrediënten kun je een heerlijk stokbrood maken dat je in de oven kunt bakken. Hieronder volgt het recept.

Ingrediënten:

– 500 gram bloem

– 1 theelepel zout

– 1 theelepel suiker

– 1 eetlepel olie

– 1 zakje droge gist

– 300 ml warm water

Bereidingswijze:

1. Meng de bloem, zout, suiker en olie in een kom.

2. Voeg de droge gist toe en meng het goed.

3. Voeg het warm water toe en kneed het deeg tot het glad en elastisch is.

4. Laat het deeg ongeveer een uur rijzen.

5. Verdeel het deeg in twee gelijke stukken en vorm er twee stokbroden van.

6. Leg de stokbroden op een met bakpapier beklede bakplaat.

7. Bak de stokbroden in een voorverwarmde oven op 200 graden Celsius gedurende 25-30 minuten.

8. Haal de stokbroden uit de oven en laat ze afkoelen.

9. Serveer het stokbrood warm of koud. Geniet ervan!

Stokbrood oven

Geef een reactie

Schuiven naar boven