Spitskool kerrie rozijnen

Spitskool kerrie rozijnen is een heerlijk, smaakvol gerecht dat een perfecte combinatie is van zoete en pittige smaken. Het is een eenvoudig gerecht om te maken en het is een geweldige manier om spitskool te gebruiken. De kruidige kerrie en de zoete rozijnen geven het gerecht een heerlijke smaak. Dit recept is een geweldige manier om een gezonde maaltijd te maken die heerlijk smaakt.

Ingrediënten:

– 1 grote spitskool, in dunne reepjes gesneden

– 2 eetlepels olijfolie

– 2 eetlepels kerriepoeder

– 1/2 theelepel komijnpoeder

– 1/2 theelepel kurkuma

– 1/2 theelepel zout

– 1/4 theelepel peper

– 1/2 kopje rozijnen

– 1/2 kopje water

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Verdeel de spitskool in een ovenschaal en besprenkel met olijfolie.

3. Meng de kerriepoeder, komijnpoeder, kurkuma, zout en peper in een kom en strooi over de spitskool.

4. Roer de rozijnen door de spitskool.

5. Voeg het water toe en roer alles goed door elkaar.

6. Zet de ovenschaal in de oven en bak de spitskool gedurende 25-30 minuten.

7. Serveer de spitskool kerrie rozijnen warm.

Spitskool kerrie rozijnen

Geef een reactie

Schuiven naar boven