Speklap

Speklap is een heerlijk stuk vlees dat je op verschillende manieren kunt bereiden. In dit recept laten we je zien hoe je een heerlijke speklap kunt maken met een knapperige korst en een sappig binnenste.

Ingrediënten:

– 2 speklappen
– 2 eetlepels olijfolie
– 2 teentjes knoflook, geperst
– 1 theelepel gedroogde oregano
– 1 theelepel gedroogde tijm
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel zout
– 1/2 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de speklappen op een bakplaat en bestrijk ze met de olijfolie.

3. Meng de knoflook, oregano, tijm, paprikapoeder, zout en peper in een kom en bestrijk de speklappen hiermee.

4. Bak de speklappen in de oven gedurende 25-30 minuten, of totdat ze gaar zijn.

5. Serveer de speklappen met je favoriete bijgerecht.

Speklap

Geef een reactie

Schuiven naar boven