Sobanoedels

Sobanoedels zijn een heerlijke Japanse maaltijd die je gemakkelijk thuis kunt maken. Ze zijn lekker, gezond en eenvoudig te bereiden. In dit recept leer je hoe je deze heerlijke noedels kunt maken met een paar eenvoudige ingrediënten. Je kunt de noedels serveren met een verscheidenheid aan groenten, vlees of vis. Geniet van deze heerlijke maaltijd!

Ingrediënten:

– 200 gram sobanoedels
– 2 eetlepels sojasaus
– 1 eetlepel sesamolie
– 1 eetlepel rijstazijn
– 1 theelepel suiker
– 1 theelepel knoflookpoeder
– 1 theelepel gemberpoeder
– 1/2 theelepel zout
– 1/4 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Breng een pan met water aan de kook en voeg de sobanoedels toe. Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2. Giet de noedels af en spoel ze af met koud water.

3. Meng de sojasaus, sesamolie, rijstazijn, suiker, knoflookpoeder, gemberpoeder, zout en peper in een kom.

4. Voeg de noedels toe aan de saus en meng alles goed.

5. Verwarm een koekenpan en voeg de noedels toe. Bak de noedels op middelhoog vuur gedurende 5-7 minuten, of totdat ze gaar zijn.

6. Serveer de sobanoedels met je favoriete groenten, vlees of vis. Geniet ervan!

Sobanoedels

Geef een reactie

Schuiven naar boven