Snoekbaars

Snoekbaars is een heerlijke vis die je op veel manieren kunt bereiden. In dit recept wordt de snoekbaars gebakken in de oven met een knapperige korst van knoflook en kruiden. Het resultaat is een heerlijke, smaakvolle maaltijd die je gemakkelijk kunt maken.

Ingrediënten:

– 2 snoekbaarzen
– 2 eetlepels olijfolie
– 2 teentjes knoflook, fijngehakt
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel gedroogde oregano
– 1 theelepel gedroogde tijm
– 1 theelepel zout
– 1/2 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de snoekbaarzen op een bakplaat en besprenkel met de olijfolie.

3. Meng de knoflook, paprikapoeder, oregano, tijm, zout en peper in een kom.

4. Bestrijk de snoekbaarzen met het kruidenmengsel.

5. Bak de snoekbaarzen in de oven gedurende 20-25 minuten, of totdat de vis gaar is.

6. Serveer de snoekbaarzen met een salade of aardappelpuree.

Snoekbaars

Geef een reactie

Schuiven naar boven