Snert winnaar

Snert is een traditionele Nederlandse stoofschotel die wordt gemaakt met peulvruchten, groenten en vlees. Het is een heerlijke, voedzame maaltijd die perfect is voor een koude winteravond. Met dit recept maak je een heerlijke snert die zeker een winnaar is!

Ingrediënten:

– 500 gram snijbonen

– 500 gram aardappelen

– 500 gram rookworst

– 2 uien

– 2 teentjes knoflook

– 2 laurierblaadjes

– 2 theelepels mosterd

– 2 theelepels paprikapoeder

– 2 theelepels komijn

– 2 theelepels koriander

– 2 theelepels zout

– 2 theelepels peper

– 2 liter kippenbouillon

– 2 eetlepels olijfolie

Bereidingswijze:

1. Verwarm de olijfolie in een grote pan en fruit hierin de uien en knoflook.

2. Voeg de snijbonen, aardappelen, rookworst, laurierblaadjes, mosterd, paprikapoeder, komijn, koriander, zout en peper toe en bak dit nog een paar minuten mee.

3. Voeg de kippenbouillon toe en breng het geheel aan de kook.

4. Laat de snert op een laag vuur ongeveer 45 minuten zachtjes koken.

5. Serveer de snert met een lekker stukje brood.

Eet smakelijk!

Snert winnaar

Geef een reactie

Schuiven naar boven