Sliptong bakken

Sliptong bakken is een heerlijke manier om deze smakelijke vis te bereiden. Het is een eenvoudig recept dat je in een mum van tijd klaar hebt. Je hebt slechts een paar ingrediënten nodig en je kunt de sliptongen bakken in een oven of in een pan. De sliptongen worden gekruid met een mix van kruiden en gebakken in een klein beetje olie. Het resultaat is een heerlijke, knapperige sliptong die je kunt serveren met een salade of aardappelpuree. Hier volgt het recept.

Ingrediënten:

– 4 sliptongen
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel knoflookpoeder
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de sliptongen op een bakplaat en bestrijk ze met de olijfolie.

3. Meng de paprikapoeder, knoflookpoeder, zout en peper in een kom en bestrooi de sliptongen ermee.

4. Bak de sliptongen in de oven gedurende 15-20 minuten, of totdat ze gaar zijn.

5. Serveer de sliptongen met een salade of aardappelpuree.

Sliptong bakken

Geef een reactie

Schuiven naar boven